Eilinen kirjoitus oli tosi lupaava, jee. Mutta eilen olin myös tukehtua ahdistukseeni, ja vedin sitten lupaavat serot nukkuakseni tämän päivän yli. Kroppani kuitenkin alkaa tottua kyseiseen lääkkeeseen, enkä nukkunut kuin noin 18 tuntia. Ennen samalla määrällä on nukuttu kaksi vuorokautta.

Nyt sitten kadun etten saanut raahatuksi persettäni paproon, mutta tiesinhän sen toki jo ennakolta. Nyt naarmuttaminen voisi olla hyvä idea, ja sitten pari vähän tujumpaa nappia naamaan. En vain kestä tätä maailmaa enää. Jos vaikka vetäisin kaikki lääkkeeni kerralla? Miltä kuulostaisi?
Eihän siitä seuraisi kuin amblarikyyti ja vatsahuuhtelu korkeintaan, mutta saattaisi helpottaa oloa. Mutta se olisi kyllä sitten suora keino hankkiutua osastolle - minne en missään tapauksessa halua. Tai ehkä haluankin.. Mutta haluaisin vain paikkaan, jossa voisin nukkua elämäni läpi.
Ehkä sitten mainitsen toivovani osastolle pääsyä. Mutta silloin en pääsisi koulutukseen - ja sinne minun on päästävä. Jos.. En tiedä enää. Jos ottaisin vain pari ylimääräistä nappia, se olisi helppo ratkaisu.