Kotiin asti selvitty. Koulutuksessa oli ihanaa, tapasin paljon uusia ihmisiä ja muutamia vanhoja tuttujakin tuli nähtyä. Siellä oli jopa eräs oma apparini kokkaamassa! Täytyy sanoa henelle joku kerta, että hän tekee ihan mielettömän hyvää ruokaa. Ehkä mine palkkaan henet luokseni kotiorjaksi tekemään ruokaa, tyttö on ihana ♥
Mutta joo. Nukuin koulutusta edeltävänä yönä huimat kaksi tuntia, mikä vaikutti aika olennaisesti vireystasoon. Sielläkään kun ei nukkumista oikein katsottu hyvällä, ja iltapalaverikin päättyi vasta kello 23. Mutta ihmiset olivat ihania, ja odotan innolla että seuraava koulutus tulee! Sain myös paljon kehuja keskustelunvetotaidoistani, vaikka tein sen ensimmäistä kertaa, herkkävaistoisuudesta sekä yleisestä kuuntelukyvystäni. Mine punastelin ja olin hämmentynyt, sain enemmän kehuja kuin muut yhteensä. Kai siitä iästä sitten jotain hyötyä on, ja ihan hyvä vain jos saan ihmiset avautumaan, se protukeskusteluiden tarkoitus kuitenkin on.
Illalla vielä kun olin kotiin asti päässyt, juttelin parin ihmisen kanssa mesessä. Flirttailin eksäni kanssa, mikä oli äärimmäisen epäviisasta, sillä hänen olisi kuulemma vieläkin tosi helppo rakastua miuun jos vain antaisi itsensä sen tehdä. Söpöilimme oikein kunnolla parin tunnin ajan ja se tyttö on vain niin aww.. Mutta emme me yhdessä kykenisi olemaan, perusluonteemme on aivan eri, ja tuli jo kerran kunnolla todistetuksi, että ajamme toisiamme pohjalle. Sen lisäksi kun molemmilla on koko ajan niin suuret tunteet pelissä, keskusteluista ei oikein tullut mitään - miulla on vahvat mielipiteet lähes kaikesta, ja vaikka ymmärränkin toisin ajattelijoita, niin miusta pitää pystyä perustelemaan kantansa.. Mitä hän ei taas kyennyt. Mutta onhan hän vuoden meikäläistä nuorempikin, ja silloin olimme niin kovin pieniä.. Totesimme jo silloin että on parempi että vietämme vain epämääräisiä öitä yhdessä ja söpöilemme suuremmin vain silloin kun välillämme on tarpeeksi välimatkaa. Asumme siis jotakuinkin eri puolilla Suomea.

Nyt vain kaipaan tosiaan kovasti ihmisiä ympärilleni, yksin on outoa olla. Onneksi ensi viikonloppuna taasen näen ihmisiä papron merkeissä, mutta.. Pitäisi kai oikeasti alkaa etsiä jotakin seurustelukumppanin tapaista ihan kunnolla eikä vain flirttailla kaikille vastaantulijoille. Mutta kun flirttaaminen on kivaa..